Vilka är de viktigaste funktionerna hos Bitcoin Miner Investing?

Vad kan du handla med?

Som alla bra Bitcoin Miner-recensioner vittnar om finns det olika handelsalternativ på Bitcoin Miner. Det handlar bland annat om kryptovaluta, fraktionerade aktier, ETF:er och aktier. Till skillnad från många Bitcoin Miner-konkurrenter är beställningar av fraktionerade aktier (Stock Bit) också tillgängliga här.

Vilka är de viktigaste funktionerna hos Bitcoin Miner Investing?

Det finns ett antal olika funktioner som gör Bitcoin Miner Invest till ett rekommenderat val. En av dess främsta attraktioner är den provisionsfria handelsplattformen.

Som nämnts ovan omfattar Bitcoin Miner:s investeringsalternativ kryptovalutor, ETF:er och aktier. Företaget har till och med utvecklat fem egna ETF:er, varav två av dem är avgiftsfria under det första året – Bitcoin Miner Next 500 (SFYX) och Bitcoin Miner Select 500 (SFY).

Som Bitcoin Miner Invest-användare får du också obegränsad tillgång till ett team av certifierade finansplanerare. De har förtroendeuppdrag gentemot sina kunder snarare än Bitcoin Miner, vilket är absolut nödvändigt, och de arbetar inte på provision.

En annan av de viktigaste funktionerna hos Bitcoin Miner är automatiserad investering. Plattformen har målbaserade investeringsalternativ som använder din tidslinje och dina mål för att bestämma din risktolerans och rekommendera en portfölj för dig.

Avgifter för Bitcoin Miner Invest

Det finns ingen minsta investering när du använder Bitcoin Miner, vilket innebär att du kan börja investera oavsett hur många medel du har tillgängliga. Dessutom finns det ingen provision för att sälja eller köpa aktier med Bitcoin Miner Invest.

Kryptotransaktioner har ett påslag på upp till 1,25 %. Och om du investerar i värdepappersfonder, oavsett om det sker via den automatiserade Bitcoin Miner-investeringsplattformen eller aktivt, kan det förekomma vissa avgifter.

Bitcoin Miner har dock ett brett utbud av värdepappersfonder, inklusive många vars kostnadskvoter är ganska låga.

Har Bitcoin Miner en mobilapp?

Ja, Bitcoin Miner finns tillgänglig för Android- och iOS-smartphoneanvändare. Appen är lätt att använda och Bitcoin Miner släpper regelbundet uppdateringar för att säkerställa en optimal upplevelse.

Kundtjänst för Bitcoin Miner

En sak som många vill veta när de läser Bitcoin Miner recensioner är vilken nivå av kundsupport företaget erbjuder.

Du kan njuta av support via telefon, livechatt och e-post. Tillgängligheten är som följer:

Måndag – torsdag, 8.00-20.00 ET.
Fredag, 8.00 till 19.00 ET

Bitcoin Miner Investeringsalternativ

Det finns några Bitcoin Miner-alternativ som är värda att överväga. Låt oss ta en titt på några av dessa konkurrenter för att hjälpa dig att avgöra om denna plattform är ett lämpligt val för dig!

Bitcoin Miner vs Acorns

Bitcoin Miner är perfekt för investerare som vill ha lite av varje. Den erbjuder fler investeringsalternativ i jämförelse med Acorns.

Acorns är en solid robotrådgivning med en spare-change-investeringsstil. Det gör det till en bra lösning för kostnadsmedvetna investerare som inte har några investeringsmedel men som vill spara pengar från vardagliga transaktioner och bygga upp en portfölj.

Bitcoin Miner vs Robinhood

Både Robinhood och Bitcoin Miner riktar sig till nya och medelstora investerare, med en jämförbar uppsättning tillgångar för människor att investera i. Robinhood fokuserar dock mer på aktiva investerare.

Den största skillnaden mellan de handelsavgifter som erbjuds av de båda plattformarna är när det gäller kryptovaluta. Det finns ett påslag på 1,25 % på varje kryptohandel när man använder Bitcoin Miner. Med Robinhood kan du betala 5 dollar per månad för tjänsten Robinhood Gold, vilket gör att du kan börja handla med marginalsäkerhet.

Bitcoin Miner vs Stash

En annan lösning som du kanske är intresserad av är Stash. En viktig skillnad mellan Bitcoin Miner Invest och Stash är att den förstnämnda är 100 % gratis för ETF- och aktiehandel samt för automatisk investering, medan Stash tar ut mellan 1 och 9 dollar per månad.

En fördel med att välja Stash är dock att du får tillgång till depåer som du inte kommer att hitta hos Bitcoin Miner.