Willy Woo op Regulatory Sweep: Dit is een van die ‚Herd Is Coming‘ evenementen…

IN BRIEF

  • On-chain analist Willy Woo gelooft dat de CFTC-hardhandig optreden tegen BitMEX bullish is voor bitcoin adoptie.
  • Hij suggereert dat het de weg vrijmaakt voor een bitcoin ETF.
  • Sommige marktpartijen geloven niet dat de industrie een bitcoin ETF nodig heeft.

Nu BitMEX een doelwit op zijn rug heeft, is er een wolk van onzekerheid rond een van de belangrijkste cryptocurrencybeurzen.

Volgens de alom geciteerde on-chain marktanalist Willy Woo zou de nieuwste regelgeving en het criminele optreden de weg kunnen vrijmaken voor de kudde om eindelijk in de cryptokalenderuimte te komen.

BitMEX, dat gebruikers de mogelijkheid geeft om crypto-derivaten te verhandelen, staat bekend om zijn lakse regels, zoals het toestaan dat handelaren exorbitante risico’s nemen door de hefboomwerking op te stapelen. Er zijn enkele fikse aanklachten tegen de beurs, waarvan niet de minste betrekking heeft op KYC, AML en sancties op overtredingen. BitMEX is nog steeds open, zelfs als gebruikers snel en woedend hun geld van het handelsplatform halen. .

De populaire cryptocentrische analist Willy Woo suggereert dat de sloopkogel van de CFTC BitMEX raakte voor „slopende bitcoiners“, wat het een „noodzakelijke schoonmaakbeurt“ noemt voor een bitcoin ETF om het daglicht te zien. Woo gelooft dat het een beslissend moment is in de cryptocurrency ruimte en noemt het „een van die kuddes die op komst zijn“.

Hij merkte ook op, toen het BitMEX-nieuws voor het eerst uitkwam, dat de terugtrekking van de bitcoin-prijs verbleekte in vergelijking met die van een „echte liquidatiegebeurtenis op BitMEX“. Hij voorspelt dat de reglementaire bezem voor zowel de bitcoin adoptie als de BTC-prijs op de middellange en lange termijn bullish is.

De bitcoineprijs heeft zich goed staande gehouden tegenover de tegenwind die de markt de laatste dag of zo heeft getroffen.

Heeft Bitcoin echt een ETF nodig?

Niet alle deelnemers aan de crypto-markt zijn gefixeerd op het hebben van een bitcoin ETF. Ze stellen dat de industrie het zo ver heeft geschopt zonder een ETF, en vragen zich af of het echt nodig is gezien de vloedgolf van vraag naar decentrale financiering (DeFi). In reactie daarop tweet Woo.

Ten tweede dat Emotie

Ondertussen is Woo niet de enige die ziet dat de kudde eindelijk van de zijlijn komt te staan en in crypto gaat. De Melkweg Digitale leider Mike Novogratz zei het zelfde ding dagen voordien voor, slechts om verschillende redenen.

Novogratz wendde zich tot anekdotisch bewijs, zoals het feit dat zijn telefoon dagelijks rinkelt, wat hem „zeer bullish op de totale ruimte“ heeft achtergelaten. Als de institutionele beleggers eenmaal crypto invoeren, is de kans groot dat ze hier blijven, want zoals Novogratz uitlegde, zijn ze „plakkeriger geld“ vs. retail – hoewel het verre van een nulsomspel is.

En zoals Willy Woo al aangaf, rekent de CFTC in zijn aankondiging over de BitMEX digitale activa aan voor hun „belofte“, terwijl hij waarschuwt dat de slechte acteurs moeten worden verwijderd.